Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 ксенон + диоди на габаритите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 ксенон + диоди на габаритите

От доста време карам с ксенони 6000к, но до днес си бях със старите габарити, които светеха много гадно в жълто и убиваха всичко красиво...
    Благодарение на колегата Додо 155 се сдобих с диоди на габаритите, които се оказа, че заз 147 преди фейс лифта са ЛЕКО дефицитни и по-трудно се намират...
    Ето и резултата....

Това е въпросния диод...

Преди половината фар беше жълт, другата половина "ксенонов"...Сега всичко е тип топ, даже и може да се залъгвам, но осветяемостта се повиши леко...

Супер е нали?
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 01:37.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Мда, с тия диоди е доста по добре.....поне габаритите са харни....па и както и да го погледнеш това са си поне 3 коня отгоре....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

От къде мога да си взема и аз такива габарити ?
      Готино е станало колега !

Comment

А с диодните габарити не ти ли свети чека за изгоряла крушка? Питам, защото и аз съм си купил такива, ама ми казаха, че ще свети чека и не съм ги сложил още. А какъв гърч е да се сменят, ужас!
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

ако си купиш диоди габаритни на осрам например няма да свети чека, иначе с китаийски боклуци свети, лично проверил
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщение
            От къде мога да си взема и аз такива габарити ?
            Готино е станало колега !
            Някъде от Нета са поръчани...питай колегата Додо 155...да ти каже сайта..

А относно чека...На колите преди фейс лифта ( на мен) ми бипка че имам изгоряла крушка като запаля и след това си трае..., но лично на мен ми е все тая и не ми пука... нека си писука

До колкото разбрах на колите след фейс лифта не им пищи...

Нещата могат да се оправят с някакви резисторчета....на който му се занимава... За това трябва да се допитате до колегата Змейчо...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              ако си купиш диоди габаритни на осрам например няма да свети чека, иначе с китаийски боклуци свети, лично проверил
              Я кажи къде ги има тия Осрам SMD Led, за да си вземем?
              На официалната страница на ОСРАМ няма LED за автомобили, само за бита
              Чекът свети само, когато се даде на контакт или запали колата, след това не свети и т.н.
              За целта има резистори, но аз съм зле с тази част и не ми се занимава ...
              sigpic

Comment

При мене свети постоянно, ако има изгоряла крушка
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                X